.comment-link {margin-left:.6em;}

Informasjonskompetanse og skolebibliotek

Vi ønsker å nå skolebibliotekarer, lærere og andre som er interessert i å utvikle skolebiblioteket som en aktiv læringsarena, der elever bruker forskjellige typer ressurser og teknikker for å skaffe seg informasjon og bearbeide denne til ny kunnskap.

11.1.06

Lyst til å lære mer om blogging? Frist 15.01!


The Electronic Village Online tilbyr mange interessante gratis kurs som starter her i januar 06. Fristen for påmelding er den 15.1 så vær snar hvis du vil være med. Som det fremgår av brevet under fra Susanne Nyrop (som er en av underviserne på kurset) ønsker hun flere nordiske språklærere på kursene - kanskje skolebibliotekarer kunne være interessert?

Så har du litt tid? - Du bestemmer selv omfanget av den tid du vil bruke på kurset - Så er det bare å melde seg på! - Sees vi på kurset Collaborative Blogging? – Jeg har påmeldt meg! Les mer her om kurset

mvh Niels

Kære nordiske venner

Den 16. januar starter en seks ugers workshop på nettet om Collaborative Blogging for sprogundervisere på alle niveauer, og det koster ikke noget at deltage!
Ganske vist er hovedparten engelsklærere og arbejdssproget, men emnet har interesse for alle som gerne vi lære mere om, hvordan man kan inddrage weblogs i samarbejde i klasserne og på tværs.
Vi har modtaget en overvældende mængde tilmeldinger, men da der bygges kraftigt på gesidig hjælp deltagerne imellem, har vi valgt ikke at begrænse adgangen - dog skal man være tilmeldt inden vi starter på mandag den 16! Jeg er selv en af de tre lærere i workshoppen og vil derfor gerne opfordre til at vi sammen laver en nordisk blog-gruppe for st skabe synergi mellem de fællesskaber jeg hører til.

Mange hilsner Susanne Nyrop

PS Læs nærmere på dette opslag - der er også andre workshops i the Electronic Village Online, som man kan tilmelde sig!